הבחירות מאחורינו. הגיע הזמן לבחור בעצמנו. לנשום, לפנות מקום. לפנות מקום בלב לאהבה חדשה, לפנות מקום לרעיונות חדשים, לפנות מקום כדי לצמוח. וגם לפנות מקום בבית ובארונות, לרענן את המלתחה ולהיפטר מכל מה שכבר אין בו שימוש. האביב הוא זמן להתחדשות.

ולכן, כמדי אביב בששת השנים האחרונות, סטודיו נעים עורך שוק גדול – “הכל ב10!”. זו הזדמנות לתרום את כל הדברים הישנים שלכם – בגדים, תכשיטים, צעצועים, נרות, סירים ושאר חפצים שימושיים, למצוא מציאות בעשרה שקלים, להנות מהופעות חיות וממוזיקה מעולה (מיקה שדה, יוני ליבנה, ניר שלמה, צביקה פרוש וקרןאור), חומוס (גרגר הזהב) ובירה, וכמובן להכיר אנשים חדשים ומקסימים, וגם לתרום לקהילה.

ולמי שלא רוצה להתחדש בבגד משומש – יש גם חדש. שוק הכל ב100! – פריטי לבוש יד ראשונה הנתרמים על ידי המעצבות הנדיבות – מאיה בש, belle & sue, Karin:A, Anjaly, רוני בר ושרה בראון.
שווה!

ארוע של פעם בשנה שלא כדאי לפספס.

מתי זה קורה
2 למאי, שבת בין שתיים לשמונה בערב.

(את הבגדים, ספרים, ושאר חפצים שתרצו לתרום נא להביא לסטודיו במהלך החודש, לפני האירוע)

עבור מה התרומה

כל הכנסות השוק משמשות למימון תוכנית רב שנתית – שיעורים לקשישים בבית האבות של פלורנטין.

בנוסף, תמכנו בארגונים מקומיים כמו “מהפך” שעובד עם ילדי השכונה ואמהות חד הוריות, “ילדים ישראלים” – התנועה שפעלה להשארת ילדי עובדים זרים בארץ, “הגר ומרים” – ארגון המלווה נשים אפריקאיות ללא בן זוג בתהליכי הריון, “יוניטף” שמנהל גני ילדים עובדים זרים.

השנה נעבוד גם עם בית הנוער “קדימה עוז” שמשמש בית תומך לילדי הקהילה הזרה.

נעים.

 

יום שבת, 2 למאי, 14:00 – 20:00 | פייסבוק

יהיו גם:

15:30 ALL-MOST – חזרה פתוחה עם קטעים מהמופע של אלה בן אהרון

16:30 קרמה יוגה – היוגה של המעשה – הקשר בין מחול, התנדבות ופילוסופיה (ריטה לונדון-אליאס, תלמידה ומורה בבית ספר לפילוסופיה כדרך חיים אקרופוליס החדשה)

“בדרך להשגת חופש אמיתי יעבור האדם ב-3 דרכים: דרך האמנות, דרך הנתינה ודרך החכמה”, כך מלמדים אותנו החכמים העתיקים.

בהרצאה נדבר על תרגול המעשה הנכון כדרך חיים, המוביל את האדם אל החופש האמיתי ןעל 3 ערוצים מרכזיים לתרגול יום יומי המזכיר לאדם מיהו ומה הוא יכול להיות.

19:00 אז מה זה בעצם כאב? (עדי דוידוביץ, BPT, MsPT, מומחית בתחום הטיפול בכאב כרוני)

יש תחושות “פשוטות” למחקר כמו מגע, ויש תחושות “מוזרות/מורכבות״ למחקר כמו כאב.
תיאוריות כאב נושנות טענו שכשיש נזק בגוף יש צינור המעביר מידע למח שכואב ואז – כואב לנו. התאוריות הללו לא הצליחו להסביר תופעות כמו כאב פנטום (אבל בהחלט פירנסו אי אלו מוסדות ורופאים…). היום, מחקרים מוכיחים שכאב איננו רפלקס או תגובה לגירוי שלילי, אלא מעיד על שינויים מרחיקי לכת שמתרחשים במערכת העצבים (במח!) בעקבות חוויה של נזק וכאב.

ההרצאה (שומטת הלסטות!!!) מביאה אליכם את חוד החנית בחקר המח בנושא כאב – ומאירה דרך לקראת חיים ללא כאב.